Kommentarer

 1. Tomas Niklason: april 10, 2017 at 11:37 e m

  Vad jag reagerar på när jag hör er pod är er ofta kritiska ton när ni pratar om vårt sekulära samhälle och er frekventa användning av orden islamofob och rasist. Ni är inte ensamma utan samma ord används av ett flertal muslimska företrädare i Sverige. det är lika dumt som de människor som hela tiden hävdar att allt ont och dåligt som händer i Sverige är muslimernas fel. Sverige är inte ett speciellt islamofobiskt land, folk är bara oroliga och rädda för vad den stora invandringen ska göra med vårt land, politikerna verkar inte ha några lösningar för att lösa de problem som uppstått. Uppvisa lite förståelse för den oron istället för att hela tiden gå till angrepp. Ni har lärt mig att man inte hela tiden ska peka med hela handen på andra utan också peka på sig själv, vad gör jag för fel. Ni liksom alla andra borde dämpa tonläget för den ger bara de som vill ont ammunition och kan trigga dem till att begå hemskheter

  • Nimrah Kaaling Ali: april 18, 2017 at 10:10 f m

   Hej Tomas. Jag lyssnade nyss på denna pod efter att ha läst ditt inlägg. Jag hörde inget av orden en enda gång i detta avsnitt vill jag först säga. Sedan tror jag inte muslimer är annorlunda än andra i att känna oro för de problem som finns. Dessutom blir det just dubbelt eftersom muslimer också skuldbeläggs för det. Visst kan man visa förståelse för andra som är lika oroliga som en själv men jag tänker ändå att detta är just muslimska perspektiv 🙂 .

   Kanske kan det vara ett bra programavsnitt, hur ser vi muslimer på den oro som vissa känner för invandringen och hur ser vi på islamofober och rasister. Kan man förstå de?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *